Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Market Akilo
Foto: Two Market

Barcelona acull quatre mercats de roba de segona mà i vintage a partir d'un euro aquest cap de setmana

L'esdeveniment posarà a la venda més de cinc tones de roba de diferents estils i marques a preus molt econòmics

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Ja podem dir que el Poblenou és l'epicentre oficial de la moda vintage i de segona mà de Barcelona. El barri acull diversos esdeveniments de referència dins el sector com el Flow Y2K Street Market, el Poca Ropa, el Viva Vintage Market i l'emblemàtic Tot a un euro, que se celebra des de fa més d'una dècada. Fa uns mesos, el Poblenou també va ser l'escenari escollit per acollir un circuit de cinc mercats vintage el primer diumenge de cada mes i, ara, el circuit també se celebrarà aquest cap de setmana.

Malgrat que l'últim circuit de mercats es va celebrar el passat diumenge 5 de maig, aquest dissabte i diumenge, 18 i 19 de maig, el Poblenou tornarà a acollir quatre dels cinc mercats. Durant dos dies, podreu remenar entre més de cinc tones de roba per renovar el vostre armari de primavera-estiu sense gastar-vos tots els estalvis i d'una manera molt més sostenible.

Flow Y2K Street Market
Foto: Alba Rupérez

Els mercats que hi participen

El Tot a 5 euros serà un dels mercats que formaran part de l'esdeveniment, i aquest cop per partida doble. El dissabte i diumenge, el mercat estrenarà una nova 'pop-up' al Central Poblenou, al número 117 del carrer Pere IV. L'espai obrirà d'11 a 19 h i posarà a la venda més de 2.000 a només 5 euros, i l'entrada és gratis! A més de la 'pop-up', el Tot a 5 euros també estarà el diumenge al Mecal Factory, al número 105 del carrer Llull amb 20 expositors escollits per l'organització amb peces a 5 euros o menys. Aquest segon espai també obrirà d'11 a 19 h i l'entrada tindrà un preu de 2 euros.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Two Market (@twomarkets)

L'establiment de Vintage Poblenou, al número 78 del carrer d'Àvila, també obrirà ambdós dies d'11 a 19 h amb una gran part de la seva selecció de roba al 50% per liquidació i l'entrada és gratis. L'únic mercat que tindrà lloc fora del Poblenou serà el Tot a 1 euro, que se celebrarà el 19 de maig de 10 a 19 h a la Nau Bostik, al número 11 del carrer Ferran Turné, i l'entrada tindrà un preu de 3 euros. El mercat ocuparà més de dues naus que s'ompliran amb quatre tones de roba de segona mà amb unes 8.000 peces diferents. A més, si aneu a la tarda, no us preocupeu perquè a les 16 h tornaran a reposar 1 tona de roba més perquè ningú es quedi sense.

Comprar de segona mà està de moda

Barcelona està plena de botigues de segona mà amb propostes que van més enllà dels productes vintage. Algunes com Moirai Market, al número 7 de la plaça dels Traginers, ofereixen una selecció de dissenyadors emergents que treballen amb la tècnica de l''upcycling', que consisteix a modificar una peça en desús perquè es pugui tornar a aprofitar. Una faldilla pot convertir-se en una samarreta, uns pantalons en una jaqueta i un vestit en un conjunt de dues peces.

Comprar a botigues d'aquest tipus s'ha convertit en la primera opció de molta gent, no només per renovar l'armari, sinó per decorar casa seva o fer regals. El Nadal passat, vuit de cada deu espanyols va regalar productes de segona mà i, segons un estudi de We Are Testers, la motivació a recórrer a la compra de segona mà per tenir cura del planeta és d'un 32%, mentre que el preu representa el 70%. Sigui pel que sigui, comprar de segona mà estan de moda i Barcelona s'ha convertit en una de les ciutats europees amb més oferta de botigues i esdeveniments vintage al costat d'altres com Londres i Amsterdam.

NO T'HO PERDIS: Les millors botigues de segona mà i roba 'vintage' a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat