Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sydney
Foto: Shutterstock

Relax! Aquestes són les 10 ciutats més tranquil·les del món

Un nou estudi ha revelat els llocs més relaxats del món tant pels locals com pels visitants

Leah Glynn
Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Leah Glynn
Traduït per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Els australians són coneguts per ser gent força tranquil·la. No costa gaire vivint envoltats de platges, amb una oferta de restauració que convida a passar-s'hi hores i les activitats a l'aire lliure. Austràlia no és només coneguda per la seva natura, sinó també pels retirs espirituals i altres activitats relaxants. Paying too much, un comparador d'assegurances de viatge, ha elaborat un estudi per saber quines són les ciutats més tranquil·les del món. Així doncs, llocs on fer vacances (de veritat).

La ciutat de Sydney s'ha endut la corona amb una puntuació molt bona, gràcies a la seva oferta de senders tranquils, parcs i espais verds. Sydney, però, no ha estat l'única metròpoli australiana al pòdium: Melbourne s'ha endut la medalla de bronze. Aquesta tercera posició ha sorprès fins i tot els mateixos australians, ja que la ciutat té la fama de ser bulliciosa, plena de tramvies i gent que atapeeixen els carrers.

Melbourne
Foto: Shutterstock/Melbourne

Entre les dues ciutats australianes, en segona posició hi trobem Viena, a Àustria, que ha aconseguit la puntuació més baixa respecte a la seva contaminació acústica i lumínica entre totes les ciutats analitzades. Per completar els cinc primers, en quart lloc, hi ha Honolulu, als Estats Units (el sol, el surf i els còctels a la sorra són sinònims de relaxació) i Amsterdam, als Països Baixos.

Les deu ciutats més tranquil·les del món:

1. Sydney, Austràlia

2. Viena, Àustria

3. Melbourne, Austràlia

4. Honolulu, EUA

5. Amsterdam, Països Baixos

6. Kyoto, Japó

7. San Diego, EUA

8. Berlín, Alemanya

9. Dublín, Irlanda

10. Praga, República Txeca

NO T'HO PERDIS: Aquesta ciutat europea ha estat nomenada la millor per a vianants del món

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de benestar

    Últimes notícies

      Publicitat