Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
barcelona bus tours
get your guide

Una ruta gratis en un bus panoràmic: aquest barri de Barcelona celebra així la seva festa major

El viatge passarà pels principals atractius del districte i comptarà amb explicacions

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Del 16 al 19 de maig se celebra la Festa Major de Nou Barris i, per l’ocasió, el barri torna a posar a disposició un bus panoràmic que recorrerà alguns dels principals indrets més atractius del districte. I és que, després de la bona acollida que va tenir la iniciativa l’any passat, els organitzadors de la Festa no han tingut més remei que tornar a instaurar el recorregut.

Així doncs, damunt d’un bus turístic de dues plantes –el que també es passeja per plaça Catalunya i la Sagrada Família– es farà un itinerari panoràmic del districte en quatre viatges d’aproximadament una hora i mitja. En concret, seran el dissabte 18 de maig al matí, a les 10.30 h i a les 12 h, i el diumenge 19 a la tarda, a les 16 h i a les 17.30 h.

L’activitat és gratuïta, però cal reservar prèviament a través d’un formulari web. En cas que s'exhaureixin les entrades, també es pot fer la inscripció presencialment a la recepció de la seu del districte, l’Institut Mental de la Santa Creu; caldrà anar-hi dijous 16 de maig, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h, o el divendres 17, de 9 a 15 h.  

Itinerari del recorregut

La intenció del recorregut turístic és apropar els llocs destacats de Nou Barris als ciutadans, per aquest motiu, a banda de gaudir d’una vista panoràmica, el viatge comptarà també amb explicacions. 

La ruta començarà al passeig de Verdum amb el carrer de Lorena, on se situa el principal escenari de les activitats de la Festa Major. Des d’allà es podrà observar l'Institut Mental de la Santa Creu, l’església del Mental, la masia Can Valent, el Parc de Josep Maria Serra i Martí, entre altres monuments del barri.  

Parc Josep Maria Serra i Martí
Ajuntament de BarcelonaParc Josep Maria Serra i Martí

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer gratis a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona



Últimes notícies

    Publicitat