Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Esperit Roca
Esperit RocaEsperit Roca

El Celler de Can Roca és a punt d'obrir un nou restaurant en un castell de Girona

Els germans Roca també inauguraran una exposició i un hotel, entre d’altres

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

El castell de Sant Julià de Ramis, ubicat a la muntanya dels Sants Metges, als afores de Girona, és una antiga fortalesa militar de finals del segle XIX que mai va arribar a exercir com a tal, però que amb els anys ha acollit diferents activitats. Va ser un museu de joieria, un hotel de luxe i, també, l’emplaçament d’un dels restaurants del xef Jordi Cruz: l’Atempo, que durant la seva estança al castell va guanyar una estrella Michelin i es va traslladar a Barcelona fa un parell d’anys. 

Ara, són els germans Roca els qui tornen a portat l'alta cuina al castell: l’Esperit Roca, un espai gastronòmic i cultural que albergarà diferents iniciatives, com un restaurant, un hotel i una exposició, entre d’altres. L’oferta gastronòmica serà la primera a veure la llum. El pròxim 16 de maig obrirà les portes el Restaurant Esperit Roca amb una proposta gastronòmica que es basarà en la reinterpretació dels icònics plats del Celler de Can Roca. De fet, serà la continuació del projecte dels germans 'Roca Mas Marroch', que a partir d’ara es dedicarà exclusivament a esdeveniments. D’aquesta manera, l’oferta culinària de l’Esperit Roca, a més de l’opció de menú a la carta, constarà de dos menús degustació: el 6/2, amb sis plats salats i dos de postres, amb un preu de 150 euros; i el 2/6, amb dos plats salats i sis de postres, amb un preu de 110 euros. 

Esperit Roca
Esperit RocaEsperit Roca

El camí d’entrada al restaurant serà a través d’una cúpula, situada al centre del castell, on s’ubicarà un celler amb més de 80.000 ampolles de vi. En aquest mateix espai, pròximament també s’instal·larà l’exposició 'CCR. Cuina. Consciència. Reflexió', un recorregut visual que narra la trajectòria de El Celler de Can Roca durant els últims 38 anys, i la Destil·leria Esperit Roca, l’espai on preparen els destil·lats i licors de la cuina líquida de El Celler.

En el castell també hi haurà una botiga en què els visitants podran comprar productes dels projectes dels Roca, com Casa Cacao, Rocambolesc o Roca Recicla, entre d’altres. I a la part superior de la fortalesa s’hi instal·larà l’Hotel Esperit Roca, amb 15 habitacions que coronen el turó dels Sants Metges i que té previst l’obertura aquest juny.

Hotel Esperit Roca
Esperit RocaHotel Esperit Roca

NO T'HO PERDIS: Els 26 restaurants de Barcelona amb estrelles Michelin

Tota la informació sobre el Time Out Fest 2024, el millor festival gastronòmic de Barcelona 

Últimes notícies

    Publicitat