Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Taller de Músics
Taller de MúsicsTaller de Músics

El Raval s’omple de concerts gratuïts pel 45è aniversari del Taller de Músics

La quarta edició del Raval Sessions portarà diferents artistes en dos escenaris

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

La diversitat cultural a Barcelona és infinita. Prova d’ella és tota la programació d’exposicions, concerts i obres de teatre, entre d’altres, que ens permet triar i remenar. A aquesta immensa agenda, aquest mes de maig, se li suma la celebració de la quarta edició del Raval Sessions, un cicle de concerts gratuïts que es durà a terme al barri del Raval.

Durant cinc dies, del 13 al 17 de maig, el Taller de Músics presentarà diverses agrupacions musicals de joves artistes del seu organisme, a qui se’ls brindarà un espai perquè puguin mostrar el seu talent davant el públic i, alhora, contribuir a dinamitzar el barri. En aquest sentit, les actuacions es duran a terme en dos escenaris: un a l’aire lliure, al carrer Requesens, 3, i un altre a la sala Taller de Músics 24 (carrer Cendra, 24), on l’entrada estarà subjecte a la disponibilitat de l’espai. 

Així doncs, la programació del Raval Sessions oferirà cada tarda una varietat de projectes musicals que abasten gèneres com el latin, el jazz, el pop i el flamenc, i clourà les diades amb concerts del personal docent del Taller de Músics com protagonistes. El plat fort, però, serà el dimecres 15 de maig amb les actuacions de les grans formacions TM Young Big Band i la TM ESEM Big Band, a partir de les 17 h al carrer Requesens.

Altres grups que participaran en les jornades a l’aire lliure seran, per exemple, el Combo Sabrosura, dilluns 13 a les 20 h; Con gas o sin…, dimarts 14 a les 20 h, i Six Packs, divendres 17 a les 18 h. Dins l’espai TM24, també en destaquen les actuacions del Cor Taller de Músics, dilluns 13 a les 19.30 h; el Jazz Collective, dimecres 15 a les 18 h, i PerDoLaRe, dijous 16 a les 17.30 h, entre d’altres. Podeu consultar tota la programació dels concerts a través del web del Taller de Músics.

Cor Taller de Músics
Taller de MúsicsCor Taller de Músics

Un homenatge a Sabatés i Vinyals

Com cada any, les jornades del Raval Sessions estan dedicades als guitarristes Riqui Sabatés i Joan Vinyals, ambdós fortament vinculats al Taller de Músics; el primer perquè, d’entre altres escoles musicals, s’hi va formar allà, i, el segon, perquè hi va impartir classes de guitarra durant més de vint anys. 

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2024 a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona



Últimes notícies

    Publicitat