Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Festa i mercat medieval
Medievàlia SabadellFesta i mercat medieval

Una festa amb mercat medieval s’instal·la a un cop de tren de Barcelona aquest cap de setmana

Escenificacions de l’època, cercaviles i espectacles transportaran els visitants a l’edat mitjana

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Aquest cap de setmana Sabadell torna a celebrar la festa i mercat Medievàlia, una fira amb un centenar de parades que transporten els visitants a l’edat mitjana. Així, a un cop de tren, durant el 17, 18 i 19 de maig, trobareu una gran quantitat d’activitats i esdeveniments que us mostraran i aproparan al dia a dia d’una vila medieval. La plaça del Gas, la del poble, la de Marquilles, el carrer de l’Escola Industrial i el Mercat de la localitat seran els punts de trobada d’aquesta àmplia programació, que compta amb activitats infantils, escenificacions de l’època, cercaviles, concursos i molt més.

Amb la participació de diverses entitats de la ciutat, enguany és la 27a edició de la Fira Medieval i, per brindar pel seu inici, començarà les jornades amb un tast de ratafia al punt d’informació del mercat, a les 17 h. Paral·lelament, a la plaça del Gas, es duran a terme diversos tallers per als més menuts. El plat fort del primer dia serà als entorns del mercat on, a partir de les 18.30 h, es representarà un espectacle itinerant de malabars, una cercavila musical i una processó de torxes. Clourà el divendres a les nou del vespre una 'queimada teatralitzada': 'Akelarre de bruixes'.

El dissabte 18 anirà farcit de diverses activitats des de les deu del matí fins a les deu de la nit. Durant la jornada, les diverses localitzacions de Medievàlia acolliran actes com: l’encesa de la torxa i el passeig inaugural, a les 11 h a la plaça del poble; demostració d’oficis de l’època, de 10 a 20.30 arreus del Mercat; exposició i exhibició d’escuts i armes, de les 17 a les 20 h a la plaça del poble, o la cercavila de bruixes, a les 19 h al mercat.

El dia de cloenda, es repetiran algunes de les activitats de la jornada anterior, però se li afegirà també una recreació de combats medievals (18 h) i l’espectacle còmic ‘Salami el Fakir Ali-Kates’ (19.15 h) a la plaça del poble.

Podeu consultar la programació completa a través del web de la Festa i Mercat Medievàlia.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona al maig

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat