Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Miquel Guarro berenar
Foto: Mandarin Oriental

Un dels millors pastissers del món donarà de berenar en un hotel de luxe de Barcelona

La col·lecció de sis postres estarà disponible només durant un mes al restaurant de l'hotel

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

El berenar és un dels moments del dia preferits de molts barcelonins i barcelonines que aprofiten per descansar i gaudir d'un bon cafè, o qualsevol altra opció de preferència, sovint a una bona cafeteria de Barcelona. Malgrat que l'oferta és molt àmplia, si preferiu una opció més sofisticada, molts hotels de luxe de la ciutat també han afegit l'àpat a la seva oferta gastronòmica. Si fa uns mesos el millor mestre xocolater del món 2022, Lluc Crusellas, es va fer càrrec dels berenars de l'hotel Mandarín Oriental, ara el mateix hotel anuncia una altra proposta: Miquel Guarro, un dels millors xefs de pastisseria del món, s'encarregarà dels berenars durant un mes.

Miquel Guarro, que ha estat cap de pastisseria a llocs tan emblemàtics com Dos Cielos i Hoffman, estarà a càrrec dels berenars de l'hotel Mandarín Oriental en una franja àmplia: cada dia de 15 a 19 h. La proposta inclou una col·lecció de sis postres en format pop-up, només disponibles fins al 2 de juny al restaurant de l'hotel. El format de les postres és ideal per a compartir entre dos. 

Miquel Guarro berenar
Foto: Mandarin Oriental

 Algunes de les delicadeses que inclou la col·lecció són un pastís de banoffee de plàtan i cafè, un mandala de maduixa, vainilla i ametlla i el pastís Maragda, fet de te verd, cirera i flor de sakura. Segons el mateix xef, les seves propostes destaquen per tenir un equilibri de sabors i textures, a més de sempre buscar la innovació. Per mantenir aquest objectiu, l'oferta també inclou tres postres que s'allunyen del concepte i aspecte d'un pastís tradicional: un carbó de sèsam negre amb iogurt i yuzu, un mirall de xocolata de Belice amb ametlla i 'nibs' de cacau, i una Margarita de coco, maracujà, ametlla i mescal.

Miquel Guarro berenar
Foto: Mandarin Oriental

Un xef pastisser amb molta trajectòria

Els berenars al Mandarín Oriental serà el primer projecte en solitari de Guarro després de dirigir la pastisseria d'alguns establiments d'alta cuina. "Sempre havia somiat poder oferir les meves creacions en aquest icònic hotel, un referent d'excel·lència al sector. És un honor començar aquesta nova etapa professional en un lloc com aquest", assegura el xef. Després de formar-se a l'Escola de Pastisseria de Barcelona, Guarro va iniciar la seva carrera i, amb només 24 anys, va guanyar el concurs Lluís Santapau al millor xocolater de l'any 2013

Miquel Guarro berenar
Foto: Mandarin Oriental

A més de la seva trajectòria com a pastisser, Guarro també és un dels autors del llibre Four in One, una obra que reuneix als anteriors professors de la Chocolate Academy de Barcelona i a Ramon Morató, un dels millors pastissers del món i director creatiu de la firma Cacao Barry. 

NO T'HO PERDIS: Els millors llocs de 'brunch' de Barcelona

Tota la informació sobre el Time Out Fest 2024, el millor festival gastronòmic de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat